Advies bij implementatie en (gebruikers) adoptie

Hoe vaak komt het niet voor dat het rendement op investeringen in online media tegenvallen of tot teleurstellingen in het gebruik leiden. De effectiviteit van oplossingen in informatie- en communicatietechnologie is vaak gekoppeld aan de daarmee verbonden bedrijfsprocessen.

Implementatie van nieuwe technologie vraagt dan ook bijna altijd om aanpassingen van die processen en de daarmee verbonden werkwijzen, functies en taken van medewerkers en eindgebruikers.

Bepalende succesfactor voor media ontwikkelingen is daarom niet alleen de technische kwaliteit, maar ook de kwaliteit van implementatie en gebruikersadoptie binnen de organisatie. Ik kan je helpen bij een zorgvuldige inventarisatie van de noodzakelijke veranderprocessen en de mogelijke obstakels daarin.
Om waar nodig het concept voor de technische oplossing bij te sturen en voor een gerichte ondersteuning te zorgen bij de veranderingen die daarvoor nodig zijn. Middels workshops, trainingen en (individuele) coaching en t.b.v. een optimaal rendement van techniek en medewerkers.

Stuur vrijblijvend een e-mail of neem telefonisch contact op bij vragen of voor een afspraak.

c-mail1